Kansainvälistyminen -

Market expander™

 Tie maailmalle on avoinna -polun pään löytäminen on joskus vaikeaa.

Kansainvälistyminen, pärekorimalli

Kansainvälistyminen on mahdollista, tahdolla ja taidolla!

Yrityksen kansainvälistyminen on vaativa prosessi. Joskus yrityksen on kasvaakseen pakko päästä uusille markkinoille. Toisinaan yritys on ’born global’ eli lähtökohtana on kansainvälinen toiminta. Aina on oltava aito halu ja sitouduttava panostuksiin.

Kansainvälistyminen lähtee markkinamahdollisuuksien tunnistamisesta, vaatii osaamisen kehittämistä sekä markkinoinnin, palvelun, tuotteiden ja tuotannon sopeuttamista kohdemarkkinoille.

POTRA Market Expander™ on palvelukokonaisuus, jossa käydään läpi kansainvälistymisen oleelliset vaiheet ja raivataan polku uusille markkina-avauksille. POTRAn palvelut kansainvälistyvälle yritykselle ovat konkreettisia ja käytännössä testattuja. Selvitä yrityksesi tilanne ja luo ohjelma. Jalkaudu kohdemarkkinoille ja etsi sopivat kumppanit. Toteuta. 

POTRAn asiantuntijoilla on laajasti kokemusta toiminnasta kansainvälisillä markkinoilla. Kumppaniverkostomme antaa luotettavaa tietoa ja analysoi toimintamahdollisuuksia valituilla alueilla. 

Ota POTRA kumppaniksesi kansainvälistymiseen. Soita ja sovi ilmainen QUUM -valmiuskartoitus!

Pertti Wathen +358 44 9728256

Martti Korhonen +358 50 5493300 

Lue lisää POTRANkansainvälistymispalveluista

 

’POTRA tekee hyvää työtä ja ammattitaidolla. Suosittelen!' Toimitusjohtaja Pauli Ojala, Nordautomation Oy

'POTRAlla on vankkaa osaamista kansainvälisistä markkinoista ja heidän kokemuksensa näkyy työn jäljessä.' Jukka Lahdenranta, myyntijohtaja, Insolution Oy