Ajankohtaista


POTRA -tiimiin kokenut laatujohtamisen osaaja

DI Juhani Perhonen on liittynyt joukkoomme vahvistaen erityisesti laadunhallinnan- ja johtamisen aluetta sekä tuotekehityshankkeiden johtamiseen liittyviä prosessejamme.  Jussilla on kokemusta yrittäjyydestä terveysteknologian alalta ja hänellä on monivuotinen kokemus kansainvälisissä tehtävissä mm. johtavien matkapuhelin- ja verkkoteknologiayritysten palveluksessa.  Hänen monipuolinen ja laaja kokemuksensa on nyt myös POTRAn asiakkaiden käytössä.

POTRA tarjoaa entistäkin laajemman osaamispaketin käyttöösi; ota rohkeasti yhteyttä, löydetään sinunkin yrityksellesi oikea kehittämispolku! Steven A Letovsky on liittynyt POTRAan joukkoon!

POTRAn joukkue vahvistuu jälleen. Kanadalainen markkinoinnin ammattilainen Steven A Letovsky on valmiina palvelemaan pohjoismaalaisia yrityksiä ja yhteisöjä, näiden pyrkiessä Pohjois-Amerikan vaativille markkinoille.

 

Stevenillä on lähes 40 vuoden kokemus erilaisista markkinointiin liittyvistä tehtävistä ja projekteista. Hän on menestyksellä konsultoinut mm. suomalaisia ja tanskalaisia yrityksiä. Steven kotikaupunki on Montreal Kanadassa. Hän tuntee Pohjois-Amerikan markkinat kuin omat taskunsa. Jos suunnittelet myynnin ja markkinoinnin aloittamista USA:ssa tai Kanadassa, voit välttyä monelta harmilta ja säästää huomattavia summia, kun otat Steven mukaan asiantuntijaksi.POTRA kansainvälistyy vauhdilla

POTRAn kansainvälinen verkosto laajenee, kun Bernt Gunnarson liittyy verkostoomme. 

Bernt Gunnarson on Ruotsin Ängelholmissa sijaitsevan yrityksensä kautta palvellut kansainvälisiä teollisuusyrityksiä erityisesti jälkimarkkinastrategioiden, muutosjohtamisen ja integraatioprosessien kehittämisessä. Bernt tuo POTRAan erinomaisen kanavan alueelleen ja vahvan lisäresurssin teollisuuden palvelujen kehittämishankkkeisiin.POTRAan kunnossapidon johtamisen asiantuntija

POTRAn tarjoama laajenee, nyt kunnossapidon johtamisen alueelle. Tekn. lis. Kari Mäki on alalla tunnettu ja arvostettu asiantuntija ja kouluttaja. Karin osaamiseen luottavat jo nyt useat alansa johtavat teollisuusyritykset. POTRAn konseptissa Karin vahvuudet teollisuuden kunnossapidon alalta yhdistyvät kansainvälisen teollisen palvelun kehittämisosamiseemme, tarjoten erinomaisen palvelukokonaisuuden. POTRAn konseptista juttu Väli-Suomen päälehdessä

POTRA on saanut julkisuutta Keskisuomalaisessa 5.5. Yritykset ja työelämä -osiossa on juttu, jossa on haastateltu POTRAn perustajia. Etenkin ajatuksemme siitä, että suomalaisten yritysten kannattaisi paremmin hyödyntää kokenutta vapaana olevaa resurssia, sai palstatilaa.

POTRA haastaakin teollisuusyrityksiä kartoittamaan ja hyödyntämään niitä mahdollisuuksia, joita kokeneet liiketoiminnan ammattilaiset voivat tuoda POTRAn joustavan mallin kautta.POTRAn englanninkieliset nettisivut avattu

POTRAn englanninkieliset verkkosivut on avattu. Ne palvelevat sekä kansainvälisiä potentiaalisia asiakkaitamme että uusia POTRA verkostoon liittyviä asiantuntijoitamme.

Kirjaudu sähköpostilistallemme, saat säännöllisesti (ei liian usein) tiedotteemme ja ideoita yrityksesi kehittämiseen.

 POTRALLE LISÄÄ TUOTEKEHITYSOSAAMISTA

DI Veli-Matti Vuori on liittynyt POTRAn verkostoon. Veli-Matilla on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus vaativien tuotekehitysprojektien suunnittelusta, ohjauksesta ja rahoituksesta. Hän on toiminut mm tuotekehitysjohtajana, projektipäällikkönä ja erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Hän tuo POTRAn asiakkaiden käyttöön vahvaa tuotekehityksen ja kaupallistamisen rahoitusosaamista. Veli-Matin yhteydet niin julkisen kuin yksityisen sektorin päättäjiin auttavat osaltaan yrityksiä löytämään parhaat mahdolliset rahoituskanavat. Muiden aktiiviteettien ohella Veli-Matti toimii VTT:n asiamiehenä. 

POTRA laajentaa voimakkaasti tarjontaansa. Jos sinä olet oman alasi asiantuntija ja haluat tuoda osaamisesi suomalaisten yritysten käyttöön, älä emmi, ota yhteyttä. 

 

 

 POTRA KASVATTAA VERKOSTOAAN

POTRA on solminut yhteistyösopimuksen Align Corporationin kanssa. Align on amerikkalainen yritys, joka on erikoistunut vaativien projektien ohjaukseen ja mentorointiin. Yritys on kehittänyt prosessin, jolla projektin eri osapuolet sitoututetaan yhteisen päämäärän saavuttamiseen.

Asiakkaat ovat eri teollisuusalojen suuryrityksiä, näistä mainittakoon ydinenergia- sellu- ja paperiteollisuus. Suurilla yrityksillä on luonnollisesti omaa vahvaa projektointiosaamista. Maailmalla on kuitenkin lukuisia esimerkkejä projekteista, jotka eivät ole toteutuneet suunnitelmien mukaan. Yksi niistä on Suomessa ja edelleen pahasti kesken.

Ulkopuolinen ja siten puolueeton projektiammattilainen voi tuoda prosessiin tekijöitä ja näkemystä, joilla eri osapuolet saadaan soutamaan samaan suuntaan. Tässä auttaa Align -prosessi, joka on aivan varmasti kannattava investointi.

Lisää tietoa aiheesta löydät sivuilta www.aligncorporation.comPOTRA Nordic Industry Solutions

Suomen yrityksille tiedoksi saatetaan, että on syntynyt POTRA yritys. Yrityksen nimi on POTRA-NIS Oy eli POTRA Nordic Industry Solutions.

POTRA tarjoaa asiantuntijapalveluja teollisten yritysten liiketoiminnan uudistamiseen ja tehostamiseen. Erikoisalamme on teollisuuden palvelujen, teollisen myynnin ja teollisen internetin kehittäminen. Olemme vahvoja myös, kun kirkastetaan yrityksen strategiaa.  

Yrityksen ajatuksena on rakentaa toimintaympäristö ja työkalut, joilla eri puolilla Suomea ja muita Pohjoismaita olevien, vahvan kokemuksen omaavien liiketoiminnan ammattilaisten osaaminen saadaan suomalaisten ja muiden pohjoismaisten niin PKT yritysten kuin isompienkin organisaatioiden käyttöön. Osana liikeideaa on ajatus, että asiakas maksaa vain syntyneistä tuloksista.

 Nämä ovat POTRAn uudet kotisivut. Täältä voit lukea ajatuksistamme liittyen liiketoimintojen kehittämiseen tai tapaamme toimia. Olemme palveluita kehittäessämme ottaneet erityisesti huomioon omat kokemuksemme niin liiketoimintojen johtamisesta kuin asiantuntijapalvelujen käytöstä. Meillä on kokemusta niin hyvistä kuin vähemmän hyvistä palvelun tarjoajista. Pahimmillaan ulkopuolisen asiantuntijan käyttö voi lamaannuttaa tai ainakin voimakkaasti ärsyttää omaa organisaatiota. Parhaimmillaan ulkopuolinen osaaja voi tuoda organisaatioon sen tarvitseman energia-lisäyksen. POTRAssa me lupaamme olla energisia ja reippaita uudistajia! 

Sinä kokenut liiketoimintaosaaja, haluatko löytää väylän tarjota osaamistasi suomalaisen teollisuuden palvelemiseksi? Voisiko POTRA Nordic Industry Solutions olla se väylä? Jos niin - ota yhteyttä. Jos näin - otamme mielellämme vastaan kommentteja ja palautetta liittyen näihin sivuihin tai muuhun toimintaamme. Seuraavat 10 »